Købsvilkår og betingelser

Vilkår og betingelser for køb gjort hos Toolon GmbH (toolon.dk) 

1. Købskontrakt    

Ved køb hos Toolon accepteres også købskontraktens vilkår og betingelser. Kontrakten indgås imellem kunden og

Westfalia GmbH

Industriestraße 1

58093 Hagen, Tyskland.

(Administrerende direktør: Ute Dürhagen, Virksomhedsregistrering: Retten i Hagen HRB 1760, Momsregistrerings nr.: DE 125133366).

 (1) Når ordren er gennemført (det vil sige, at kunden har trykket på ‚Køb nu‘-knappen), er købet bindende. Vær opmærksom på, at enkelte detaljer, kan ændres indtil sidste step (leveringen) i processen. 

(2) Efter endt bestilling, vil du modtage en bekræftelse E-mail. Vær opmærksom på, at bestillingen først kan betragtes modtaget, når en af følgende to muligheder er gældende. 

i.  en e-mail hvori købskontrakt, hvor de bestilte produkter samt leveringsadressen fremgår eller

ii. en e-mail om en betalingsanmodning er sendt. 

Bemærk, at der kan gå op til to arbejdsdage, før bestillingen modtages. Tilbud, der er gjort brug af på dagen for bestillingen, vil stadig være gældende på dagen, hvor ordren bekræftes. 

2. Returretten

Du har i alt 30 dages returret på ordrer købt hos Toolon.dk Vær opmærksom på, at beløbet for produkterne, ikke vil blive refunderet, hvis der findes brugsskader- eller skrammer på den/de returnerede vare(r). 

3. Produktbeskrivelser

Vi tager forbehold for at vores produkter, kan fremstå anderledes end de ellers fremgår og er beskrevet på vores hjemmeside. Dette kan fx være i forhold til udseende, emballage og kun i sjældne tilfælde kan der være ændringer på produktfunktionerne. Vi opdaterer vores hjemmeside dagligt og bestræber os på, ved eventuelle ændringer hos producenterne, at holde vores produktbeskrivelser ajour. 

Alle produkter på vores hjemmeside er inklusiv moms.  

4. Leveringsdetaljer og omkostninger

Såfremt produktet du har bestilt hos Toolon er på lager, vil det i gennemsnit være 5 dage undervejs. Din ordre vil blive forsøgt leveret på den adresse, du har angivet ved bestillingen. Alle ordre vil blive fragtet af GLS. 

Ved bestillingen, angives den foventede leveringsdato. Denne dato findes også i den ordrebekræftelse E-mail, der vil blive sendt, når bestillingen er gennemført.  

Toolon er forpligtet til at overholde den angivede leveringsdato. Dog skal det bemærkes, at vi ikke kan stilles ansvarlig for forsinkelser eller andre problematikker fra vores leverandører, der kan forhindre os i at overholde den forventede leveringsdato. 

Vi tager desuden heller intet ansvar for uventede komplikationer i forbindelse med leveringen. Med dette skal forstås, at force majeure (eks. strejker, barrierer, blokader, brande, energi-, vejr-, og trafikforstyrrelser, krig, etc.) står uden for vores indflydelse og kan betyde længere leveringstid på vores produkter. 

Kan leveringen ikke gennemføres, er Westfalia GmbH berettiget til at trække leverancen tilbage, uden krav om erstatning fra kunden.

5. Priser, fragtomkostninger og betalingsløsninger

1) Alle priser er inklusive moms plus fragtomkostninger. Hvis varen er bestilt i vores onlinebutik, er prisen gældende for den dag, ordren blev foretaget. Prisen er tydeligt angivet ved bestillingsprocessen. Du bliver også informeret om fragtomkostninger under bestillingsprocessen.

(2) For ordrer over en ordre værdi på 599 DKK, er forsendelsen gratis. For ordrer op til 598,99 DKK beregner vi 59 DKK i forsendelsesomkostninger.

(3) Priserne på www.toolon.dk er kun gældende for køb hos Toolon by Westfalias online shop.

(4) For køb i vores online shop tilbyder vi følgende betalingsmetoder: bankoverførsel, PayPal, diverse kreditkort (VISA, Mastercard og Maestro).

(5) Vi tager forbehold for, at i enkelte tilfælde vil en eller flere af ovenstående betalingsmetoder ikke være mulige. 

 

6. Garantier

(1) Hos Toolon følger vi den gældende lovgivning på produktgarantier. 

(2) Andre givne garantier står uden betydning for den gældende lovgivning og dermed garantien givet hos Toolon. 

 

7. Produktansvar 

(1) Toolon er forpligtet til at følge den gældende lovgivning - også når det kommer til produktansvar. Dog tager vi forbehold for følgende forhold. 

(2) Vi tager ikke ansvar for fysiske skader, der skyldes skødesløs og forsømmelig brug af produkterne, såfremt dette ikke leder til livstruende skader eller kan henvises til loven om produktansvar. 

Dette berører ikke ansvaret for tilsidesættelse af forpligtelser, hvis opfyldelse er en forudsætning for korrekt gennemførelse af kontrakten.

(3) I henhold til §7, gælder ovenstående også ved forsømmelighed af vores agenter. 

(4) Vi tager forbehold for fejl og utilgængelighed på vores hjemmeside og online kommunikation. 

8. Ejerforhold

Indtil vi har modtaget den fulde betaling for ordren, forbliver varerne vores ejendom.

9. Jurisdiktion 

Er kunden entrepeneuer eller en offentlig juridisk person, er det jurisdiktionen for retten i Berlin, der er gældende. Tysk lovgivning reguleres af udenom FN-købsret (UN-CISG).

 

10. Fortrydelsesret

Du kan, uden yderligere begrundelse, fortryde dit køb hos Toolon indenfor de første 14 dage efter leveringen. Bemærk, at dette er uafhængigt af, om ordren modtages af personen ansvarlig for bestillingen, en stedfortræder eller en tredjeperson. Skulle din ordre, imod forventning, blive leveret af flere omgange, vil de 14 dage, hvorinden du skal have udtrykt dit ønske om returnering, træde i kraft dagen for leveringen af den sidste del af ordren. Desuden skal produktet være uden brugsskader og iøvrigt være fuldt funktionelt ved returneringen.

Du bedes give skriftlig tilkendegivelse af dit ønske om returnering og sende det til: 

Westfalia Werkzeug Company GmbH & Co. KG 

Werkzeugstr. 1, D-58082 Hagen 

Deutschland 

Du kan også benytte dig af vores online formular, som du finder under fanen „Returformular“. Dette bedes du, som beskrevet foroven, gøre indenfor de første 14 dage fra varemodtagelsen. 

Fra datoen for din tilkendegivelse, har du yderligere 14 dage til at sende produktet/erne retur. Kontakt os for yderligere oplysninger om retur-fragten. 

Refundering

Trækker du dig fra købsaftalen og derved vælger at gøre brug af din fortrydelsesret, vil Toolon refundere beløbet for produktet/erne, samt fragtomkostningerne i forbindelse med leveringen, såfremt at der er ønsket standard levering på ordren. I tilfælde af særlige leveringsønsker, vil omkostningerne, udover standardleveringen, ikke blive refunderet. 

Refunderingen vil finde sted senest 14 dage efter, at vi har modtaget det returnerede produkt på vores lager. Refunderingen vil ske via den samme betalingsmetode benyttet ved bestillingen, medmindre andet er skriftligt aftalt. 

Vi forbeholder os retten til at afvige fra ovenstående i henhold til §312G i den tyske handelslovgivning. 

11. Elektronisk kommunikation

Sender du tekstbeskeder eller E-mails til os betragtes dette som elektronisk kommunikation. I kraft af din(e) henvendelse(r) vil vi kontakte dig igennem de samme kanaler. 

Ved en gennemført købsaftale bekræfter du desuden din accept af netop henvendelser via elektronisk post. Her skal noteres, at vi følger den gældende lovgivning på området og derfor også kommunikerer igennem andre medier, hvis loven dikterer dette. 

Sidst set