Leveringsdetaljer- og omkostninger

1. Produktbeskrivelser 
Vi tager forbehold for at vores produkter, kan fremstå anderledes end de ellers fremgår og er beskrevet på vores hjemmeside. Dette kan fx være i forhold til udseende, emballage og kun i sjældne tilfælde kan der være ændringer på produktfunktionerne. Vi opdaterer vores hjemmeside dagligt og bestræber os på, ved eventuelle ændringer fra producenternes side, at holde vores produktbeskrivelser ajour.

Alle produkter på vores hjemmeside er inklusiv moms.

2. Levering og leveringstider
Såfremt produktet du har bestilt hos Toolon, er på lager, vil det i gennemsnit være 5 dage undervejs. Din ordre vil blive forsøgt leveret på den adresse, du har angivet ved bestillingen. Alle ordre vil blive fragtet af GLS.

Ved bestillingen, angives den foventede leveringsdato. Denne dato findes også i den ordrebekræftelse E-mail, der vil blive sendt, når bestillingen er gennemført. Har kunden ved bestillingen ønsket et bestemt tidspunkt for leveringen, kan dette kun opfyldes, hvis kunden er til stede på den ønskede adresse og på det ønskede tidspunkt.

Vi tager intet ansvar for eventuelle uventede komplikationer i forbindelse med leveringen. Med dette skal forstås, at force majeure (eks. strejker, barrierer, blokader, brande, energi-, vejr-, og trafikforstyrrelser, krig, etc.) står uden for vores indflydelse og kan betyde længere leveringstid på vores produkter. 

3. Priser, fragtomkostninger og betalingsløsninger
(1) Alle priser er inklusive moms plus fragtomkostninger. Hvis varen er bestilt i vores onlinebutik, er prisen gældende for den dag, ordren blev foretaget. Prisen er tydeligt angivet ved bestillingsprocessen. Du bliver også informeret om fragtomkostninger under bestillingsprocessen.

(2) For ordrer over en ordre værdi på 599 DKK, er forsendelsen gratis. For ordrer op til 598,99 DKK beregner vi 59 DKK i forsendelsesomkostninger.

(3) Priserne på www.toolon.dk er gældende for køb hos Toolon by Westfalias online shop.

(4) For køb i vores online shop tilbyder vi følgende betalingsmetoder: bankoverførsel, PayPal, diverse kreditkort (VISA, Mastercard og Maestro).

(5) Vi tager forbehold for, at i enkelte tilfælde vil en eller flere af ovenstående betalingsmetoder ikke være mulige.

Sidst set