Returpolitik

Du har ret til at fortryde dit køb inden for fjorten dage uden at give nogen grund. Den rigtige gælder for fjorten dage fra det tidspunkt, du eller en tredje person, du har angivet, ikke transportøren, modtaget varen. Hvis tilbagetrækningen er lavet til en opdelt levering med hensyn til tilbagetrækning fra den sidste del af ordren er modtaget. Fortrydelsesret‐periode starter ikke før udgangen af ​​den dag ordren kontrakt trådte i kraft, i, at du godkendte købet (købe på godkendelse).

For at udøve din ret, skal du kontakte os, Westfalia Werkzeugcompany GmbH & Co.KG, Werkzeugstr. 1, D-58082 Hagen. Hvis du vil, kan du bruge formularen til at udøve fortrydelsesretten. Men dette er ikke et must. Til fortrydelsesretten gælder kun nødt til at sende din besked om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen udløber.

Hvis du vælger at annullere denne kontrakt, så må vi refundere alle omkostninger, som vi har modtaget fra dig inkl. leveringsomkostninger (ekskl. ekstra omkostninger, hvis du vælger en anden levering‐metode, der adskiller sig fra den billigste standard‐levering, vi tilbyder). Vi skal refundere disse omkostninger senest fjorten dage efter modtagelsen af ​​din udbetaling. Vi gør en tilbagebetaling af den betaling, du har valgt i den første transaktion, medmindre vi udtrykkeligt er aftalt andet. Afgifter er bestemt ikke når det kommer til tilbagebetaling. Vi kan nægte at foretage en tilbagebetaling, indtil vi igen modtaget varen, eller indtil du bevise, at du returnerede varen. Det sker først gælde.

Du skal sende eller give tilbage varerne inden fjorten dage efter den dag, hvor du kommunikerer om udøvelse af fortrydelsesretten. Det er tilstrækkeligt, at varerne vil blive sendt inden for den frist på fjorten dage.

Vi vil afholde udgifterne til tilbagelevering‐forsendelse af varen. Du behøver kun at kompensere for enhver reduktion i værdien af ​​en sådan reduktion i værdi som følge af produktet håndteres på en måde, der ikke er nødvendigt at vurdere kvalitet, funktioner eller funktionalitet.

Undtagelser fra fortrydelsesretten

Der er undtagelser til tilbagetrækning / retten til tilbagekaldelse§312 g af den tyske borgerlige lovbog). Vi vil ikke påberåbe sig disse undtagelser

Sidst set